SHIRTS MED TRYK

I ALLE STYLES OG FARVER

Der findes et ocean af shirtstyles derude og det kan være ret overvældende at få overblik over alle modeller. Jeg har lavet de fleste og ved hvad der findes derude og kan finde frem til præcis den styles du vil efterspørger. 

SHIRTS

har mange style favoritter!
her de bedste unisex’ere i min opinion…

STANLEY STELLA - ROCKER

Denne unisex t-shirt er lidt tyndere end Creator’en, så rammer mere dem, der godt kan lide det lidt mere soft og luftigt, samtidig med at den sidder rart.

Bæredygtig t-shirt i 100% økologisk bomuld med samme certificeringer som Creator, men lidt mere budgetvenlig.

Labelfree også her og dermed ‘ingen afsender’, ud over størrelsesmærket.

150 gram.
Størrelser XXS til 5XL (nogle farver kun 3XL)
Fås i øjeblikket i 25 farver.

ST310 - ØKOLOGISK

De kalder den ‘Mens fitted’, men den sidder altså super godt på kvinder, som godt kan lide en lidt smallere og tight style – uden at den er for tætsiddende. 

Økologisk og bæredygtig t-shirt i 100% økologisk bomuld. I nogle ‘heatherfarver’ dog med polyester blanding.

Shirten er labelfree og dermed ‘ingen afsender’, så du har mulighed lave dit eget nakke label eller trykke eget logo navnetryk.

165 gram.
Størrelser XS til 3XL.
Fås i øjeblikket i 5 farver.

ST103 - ØKOLOGISK

Let og lækker unisex t-shirt i fair pris afdelingen. Føles blød og sidder godt på både mand, kvinde og børn.

Økologisk og bæredygtig t-shirt i 100% økologisk bomuld. I nogle ‘heatherfarver’ dog med polyester blanding.

Shirten er labelfree og dermed ‘ingen afsender’, så du har mulighed lave dit eget nakke label eller trykke eget logo navnetryk.

145 gram.
Størrelser 2år til 5XL (nogle farver kun 3XL).
Fås i øjeblikket i 19 farver.

STANLEY STELLA CREATOR

Denne unisex shirt er noget af det bedste man kan frembringe på shirtmarkedet lige nu. Fremragende medium-tyk kvalitet med fin fit og pasform, der passer både til kvinder og mænd.

Den er lavet på alle de fair måder vi kan lide. Produceret af økologisk GOTS certificeret bomuld, vegan approved og fremstillet af folk, der har anstændige løn -og arbejdsfold.

Denne t-shirt kommer også uden nakkelabel, men med størrelses mærke og kommer i – hold nu fast – 75 forskellige farver.

180 gram.
Størrelser XXS til 5XL (nogle farver kun 3XL)

Har du en anden ønske style? måske tænker du mere  havde du tænkt i retning af decideret woman’s style, V hals, noget der er tykkere, har lange ærmer eller ingen ærmer, så kontakt mig – jeg ved hvad der findes derude og kan finde præcis den style og de shirts du ser for dig.  

Also (bliver nødt til at vise denne)...

Husker du JBS’eren? Vi var altså en del i min venneflok, der førte os frem iført JBS shirts, jeans og allstars tilbage i 90’erne. Og det var ikke bare for at se skarpe ud – det var også fordi det bare var super behageligt.

Jeg havde mest hvide og jeg kan huske at jeg blev så skuffet da JBS besluttede sig for ikke at lave XS mere og jeg dermed mistede min yndlings shirt.

Jeg forsøgte at bevare dem jeg havde, så længe jeg kunne og det er vel 10 år siden den sidste halvhullede, kalk grå sidste shirt fra dengang røg ud.

Men jeg har fundet en ny! Den føles som JBS’eren. Tyk, behagelig og bare rar med tyk rib ved hals og ærme. Og det bedste er, at den laves i 100% blødt økologisk bomuld.

240 gram.
XS til 3XL. Fås i øjeblikket i 5 farver.

HVORDAN TRYKKES T-SHIRTS?

Der findes en del metoder og jeg fortæller gerne om dem. Herunder har jeg kort beskrevet de 3 mest benyttede trykformer,  og er du i tvivl om hvordan dit merch skal trykkes, så hvis mig din idé her

Band merchandise

DIREKTE TRYK

Også kaldet serigrafi eller silketryk er den mest anvendte og anerkendte trykmetode på tekstiler. Trykkvalitet er super høj og trykket varer for evigt (nærmest).

Man vælger og trykker farver ud fra pantoneviften.

DTG Print

DTG TRYK

DTG, Direct To Garment, er en digital trykmetode, hvor tøjet placeres i en stor farveprinter, som printer direkte på tekstil.

Alle billeder kan trykkes - men de skal være i høj opløsning for bedste resultat.

Shirts med transfer tryk

TRANSFER TRYK

Trykmetoden hvor trykket varmes på tøjet. Allermest brugt på jakker (polyester), tasker og sportstrøjer - tænkt rygnummer tryk og du kan se det for dig.

Velegnet til når trykket skal sidde på speciel måde eller ha' en bestemt placering.

SAMPLES OG TRYKFILER?

Der er nogle krav til filerne til brug for tekstiltryk. Til de fleste tryk benyttes vektorgrafik, mens man ved DTG tryk i princippet kan trykke hvilket som helst billede fra albummet med fotos, når blot det er i god nok opløsning. Jeg skal helst bruge en vektorfil – eps, ai eller pdf og har du sådan en kan du bare sende den til mig. Og er du i tvivl om din fil er klar til tryk, så prøv at send det du har til mig her!

Er du i nærheden af Vesterbro og København er du velkommen til at komme forbi og se styles, men jeg sender også gerne samples, hvis du er længere væk.

OG HVAD KOSTER DET EGENTLIG?

Det kommer jo an på antal, style, farver og hvor mange farver der skal trykkes med. Her et par eksempler, hvor der trykkes med 1 farve og samme design/logotryk:

PRIS EKSEMPEL 1:

  • 50 stk. bæredygtige økologiske Rocker shirts inkl. 1 farvet direkte tryk – 75,00 kr. pr. shirt.

  • 100 stk bæredygtige økologiske Rocker shirts inkl. 1 farvet direkte tryk – 68,00 kr. pr. shirt

PRIS EKSEMPEL 2:

  • 50 stk. bæredygtige økologiske Creator shirts inkl. 1 farvet direkte tryk – 89,00 kr. pr. shirt.

  • 100 stk bæredygtige økologiske Creator shirts inkl. 1 farvet direkte tryk – 79,00 kr. pr. shirt

bandmerchandise shirts med tryk band merchandise t shirt print band merch tryk på t-shirt arbejdstøj promotion shirt shirtprinting custom design merchandise med tryk bæredygtig merchandise shirt med tryk merchandise med logo merchandise band t shirt tryk københavn t-shirt københavn band t shirts danmark shirts med tryk band t shirts københavn t shirt med tryk tekstiltryk tryk på t shirt københavn stanley stella billede på t-shirt bæredygtige shirts DTG print t shirt med print screen printing transfertryk sort t shirt med print tryk på t shirt priser t shirt med custom print t shirt med eget tryk t shirt tryk t-shirt med tryk t-shirt med eget print eget tryk på t-shirt tryk på t-shirt københavn bæredygtig tryk bæredygtige t-shirts t-shirt med tryk til mænd langærmet t-shirt med tryk kvalitets t-shirt med tryk økologisk t-shirt med tryk neutral t-shirt med tryk shirt merch

KAFFE & SKRIVEBORD