SHIRTS MED TRYK

I ALLE STYLES OG FARVER
Der findes et ocean af shirtstyles derude og det kan være ret overvældende at få overblik over alle modeller. Jeg har lavet de fleste og ved hvad der findes derude og kan finde frem til præcis den styles du vil efterspørger. 

SHIRTS

har mange style favoritter!
her de bedste unisex’ere i min opinion…

STANLEY STELLA ROCKER SHIRT

Denne lette unisex t-shirt er lidt tyndere end Creator’en, så rammer mere dem, der godt kan lide det lidt mere soft og luftigt, samtidig med at den sidder rart.

Min erfaring siger den er god hvis du skal bruge en unisex der er god til alle køn. Kvinder synes den er rar, fordi den ikke er så ‘bombastisk’.

Bæredygtig t-shirt i 100% økologisk bomuld (150gsm) med samme certificeringer som Creator, men som rammer budgettet lidt mildere.

Stanley Stella Rocker shirt fås i øjeblikket i 21 farver.
Størrelser XXS til 5XL (nogle farver kun 3XL)

STANLEY STELLA BLASTER SHIRT

Oversized og box’y shirts er virkelig trendy og happening i øjeblikket. Jeg har en del bud på disse styles, men viser her Stanley Stella Blaster shirten.

En unisex shirt med ‘dropped shoulders’ produceret i 100% økologisk bomuld og har en pæn kraftig tykkelse på 200gsm.

Ønsker man mere en mellem ting mellem standard shirt og oversize er Stanley Stella Fuser eller Sparker shirt styles, der er værd at tjekke ud.

Denne oversized Blaster model kommer i 4 farver.
Størrelser fra XXS til 3XL.

STANLEY STELLA ROUNDER SLUB SHIRT

Min totalt yndlings personlige favorit (når det ikke kræver en standard shirt).
Jeg har 15-20 stykker med tryk selv og jeg elsker dem. De er luftige – meget tynde 130gsm shirt i det her ‘slub bomuld’, som gør den lidt gennemsigtig.

Perfekt til dem, der ønsker lidt mere kant og fashion end hvad end standard shirt giver. Den har rulle op ærmer, lille slids i underkant og lidt større bue (boat) i halsskæringen.

Stanley Stella slub er naturligvis i økologisk bomuld og fås i 5 farver.
Størrelsen hedder XS til XL.

STANLEY STELLA CREATOR SHIRT

Denne unisex shirt er noget af det bedste man kan frembringe på shirtmarkedet lige nu. Fremragende medium-tyk kvalitet med fin fit og pasform, der passer både til kvinder og mænd.

Den er lavet på alle de fair måder vi kan lide. Produceret af økologisk GOTS certificeret bomuld, vegan approved og fremstillet af folk, der har anstændige løn -og arbejdsfold.

Denne t-shirt kommer også uden nakkelabel, men med størrelses mærke og kommer i – hold nu fast – 75 forskellige farver.

180 gram.
Størrelser XXS til 5XL (nogle farver kun 3XL)

Har du en anden ønske style? måske tænker du mere  havde du tænkt i retning af decideret woman’s style, V hals, noget der er tykkere, har lange ærmer eller ingen ærmer, så kontakt mig – jeg ved hvad der findes derude og kan finde præcis den style og de shirts du ser for dig.  

Also (bliver nødt til at vise denne)...

Husker du JBS’eren? Vi var altså en del i min venneflok, der førte os frem iført JBS shirts, jeans og allstars tilbage i 90’erne. Og det var ikke bare for at se skarpe ud – det var også fordi det bare var super behageligt.

Jeg havde mest hvide og jeg kan huske at jeg blev så skuffet da JBS besluttede sig for ikke at lave XS mere og jeg dermed mistede min yndlings shirt.

Jeg forsøgte at bevare dem jeg havde, så længe jeg kunne og det er vel 10 år siden den sidste halvhullede, kalk grå sidste shirt fra dengang røg ud.

Men jeg har fundet en ny! Den føles som JBS’eren. Tyk, behagelig og bare rar med tyk rib ved hals og ærme. Og det bedste er, at den laves i 100% blødt økologisk bomuld.

240 gram.
XS til 3XL. Fås i øjeblikket i 5 farver.

HVORDAN TRYKKES T-SHIRTS?

Der findes en del metoder og jeg fortæller gerne om dem. Herunder har jeg kort beskrevet de 3 mest benyttede trykformer,  og er du i tvivl om hvordan dit merch skal trykkes, så hvis mig din idé her

Band merchandise

DIREKTE TRYK

Også kaldet serigrafi eller silketryk er den mest anvendte og anerkendte trykmetode på tekstiler. Trykkvalitet er super høj og trykket varer for evigt (nærmest).

Man vælger og trykker farver ud fra pantoneviften.

DTG Print

DTG TRYK

DTG, Direct To Garment, er en digital trykmetode, hvor tøjet placeres i en stor farveprinter, som printer direkte på tekstil.

Alle billeder kan trykkes - men de skal være i høj opløsning for bedste resultat.

Shirts med transfer tryk

TRANSFER TRYK

Trykmetoden hvor trykket varmes på tøjet. Allermest brugt på jakker (polyester), tasker og sportstrøjer - tænkt rygnummer tryk og du kan se det for dig.

Velegnet til når trykket skal sidde på speciel måde eller ha' en bestemt placering.

SAMPLES OG TRYKFILER?

Der er nogle krav til filerne til brug for tekstiltryk. Til de fleste tryk benyttes vektorgrafik, mens man ved DTG tryk i princippet kan trykke hvilket som helst billede fra albummet med fotos, når blot det er i god nok opløsning. Jeg skal helst bruge en vektorfil – eps, ai eller pdf og har du sådan en kan du bare sende den til mig. Og er du i tvivl om din fil er klar til tryk, så prøv at send det du har til mig her!

Er du i nærheden af Vesterbro og København er du velkommen til at komme forbi og se styles, men jeg sender også gerne samples, hvis du er længere væk.

OG HVAD KOSTER DET EGENTLIG?

Det kommer jo an på antal, style, farver og hvor mange farver der skal trykkes med. Her et par eksempler, hvor der trykkes med 1 farve og samme design/logotryk:

PRIS EKSEMPEL 1:

  • 50 stk. bæredygtige økologiske Rocker shirts inkl. 1 farvet direkte tryk – 75,00 kr. pr. shirt.

  • 100 stk bæredygtige økologiske Rocker shirts inkl. 1 farvet direkte tryk – 68,00 kr. pr. shirt

PRIS EKSEMPEL 2:

  • 50 stk. bæredygtige økologiske Creator shirts inkl. 1 farvet direkte tryk – 89,00 kr. pr. shirt.

  • 100 stk bæredygtige økologiske Creator shirts inkl. 1 farvet direkte tryk – 79,00 kr. pr. shirt

bandmerchandise shirts med tryk band merchandise t shirt print band merch tryk på t-shirt arbejdstøj promotion shirt shirtprinting custom design merchandise med tryk bæredygtig merchandise shirt med tryk merchandise med logo merchandise band t shirt tryk københavn t-shirt københavn band t shirts danmark shirts med tryk band t shirts københavn t shirt med tryk tekstiltryk tryk på t shirt københavn stanley stella billede på t-shirt bæredygtige shirts DTG print t shirt med print screen printing transfertryk sort t shirt med print tryk på t shirt priser t shirt med custom print t shirt med eget tryk t shirt tryk t-shirt med tryk t-shirt med eget print eget tryk på t-shirt tryk på t-shirt københavn bæredygtig tryk bæredygtige t-shirts t-shirt med tryk til mænd langærmet t-shirt med tryk kvalitets t-shirt med tryk økologisk t-shirt med tryk neutral t-shirt med tryk shirt merch stanley stella blaster stanley stella fuser stanley stella rounder slub stanley stella creator stanley stella shirt stanley stella t-shirt stanley stella t shirt stanley stella sparker

KAFFE & SKRIVEBORD