HOODIES & SWEATSHIRTS

I ALLE STYLES OG FARVER

Ligesom med shirts, er der et utal af fits, farver og styles når det kommer til hoodies og sweatshirts. Og det er vi lykkelige for – for det betyder, at der er uendelige muligheder for at skabe kreativt merch kluns, der vækker opsigt og tiltrækker misundelige blikke.

Her er nogle af mine personlige favoritter – har du en speciel style i tankerne, så hold dig ikke tilbage. Der findes så mange varianter og farver, og jeg kan skaffe dem alle til dig. Jeg er sikker på at vi sammen kan finde den perfekte hoodie eller sweatshirt der matcher den stil, idé og identitet du søger.

HOODIES

hættetrøjer i øko eller recycled

STANLEY STELLA DRUMMER 2.0 HOODIE

Denne medium fit unisex okay-i-pris hoodie er super rar, blød og lækker. Den passer til de fleste, smadrer ikke budgettet og lidt af en bestseller hos mig. Den er ikke tyk, men holder sig på gode 280gram, er 100% økologisk bomuld

Bæredygtig hoodie i 100% økologisk bomuld med alle certificeringer og så er den labelfree og har kun størrelsemærket i nakken. Flade snore uden metal, foldet i enden, så det ikke bare er en af de, hvor snoren flosser.

Størrelser XXS til 5XL (nogle farver kun 3XL)
Fås i øjeblikket i 19 farver.

STANLEY STELLA CRUISER 2.0 HOODIE

34 farver!! (! – yes jeg er begejstret) Det er naturligvis irrelevant hvis du er typen, der kører navy, sort og grey og bare gerne vil ha’ en top kvalitetshoodie. Nævner det bare, fordi det er så fedt når man kan fange ens yndlingsfarve uden at gå på kompromis med kvalitet og planet.

Denne hér medium fit hoodie har hele 350gram og er nærmest perfekt. Den sidder fedt på alle og er produceret af 100% økologisk bomuld.

Detaljen og lidt luksus er metalring ved snorudgang og metalender på snorene.

Størrelser XXS til 5XL (nogle farver kun 3XL)
Fås i øjeblikket altså i 34 farver.

STANLEY STELLA ZIP HOODIES

Okay der er 2 modeller jeg gerne vil fremhæve – hvis det skal være med Zip – altså lynlås. 

Cultivatoren (Den ‘green bay’ grønne) er kraftigst med 350g økologisk bomuld. En god ‘hygger’ hoodie, i top kvalitet og stærk hvis man vægter tykkelse.

Den anden, Connectoren (Canyon pink farven) er af samme kvalitet, men en lettere hoodie med sine 300g øko bomuld, er super lækker og perfekt hvis man – som jeg – foretrækker lidt mere loose let hoodie. 

Cultivatoren fås i 21 farver
Connector’en fås i 14 farver  

Størrelser XXS til 5XL (nogle farver kun 3XL).

STANLEY STELLA SIDER HOODIES

Elsker også denne! 
Samme lækre kvalitet, som andre nævnte – forskel er at denne hoodie ikke har kængurulomme, men sidelommer. 

Perfekt hvis man har et budskab eller grafik der fylder og helst skal fylde så meget så muligt på fronten.                 

Produceret af økologisk GOTS certificeret bomuld, fair wear og vegan approved og alt det dér. 

Fås i 15 farver.
XXS – 4XL (nogle farver kun 3XL)

 

Har du spottet en anden style, farve eller brand et sted eller på et menneske, som bare var unik og lige den hoodie der ramte dig, så kontakt mig – jeg tænker vi kan finde den og få lavet præcist den hoodie med dit grafik. 

SWEATSHIRTS

eller crewnecks, som nogen kalder dem.

STANLEY STELLA DAZZLER WOMEN'S SWEATS

Denne woman’s medium relaxed fit sweatshirt er top fed, hvis man er til den lidt mere ‘loose and comfy’ vibe. Sidder fedt, er blød og lækker og i en mellem trykkelse på 300 gram.

Den har raglan ærmer – de der der går på skrå over skulder og har en blanding af 15% genbrugspolyester og 85% økologisk bomuld.

Størrelser XS til XXL 

Fås i øjeblikket i 14 farver.

NEUTRAL RAGLAN SWEAT

Denne her sweatshirt med raglan ærmer – passer til alle køn og er rimelig kraftig [300gram].

Den har en løs pasform, rund hals og dobbelt lag ribkant ved halsudskæring og talje samt en blød børstet inderside.

Neutral tøjmærket er dansk, bæredygtigt og så er de top dedikerede og fokuserede på at levere høj kvalitet, miljørigtige  styles, der produceres under helt rigtige og iorden forhold.

Størrelser XS til 5XL (nogle farver kun 3XL)
Fås i øjeblikket altså i 30 farver.

STANLEY STELLA LEDGER DRY

Oversize og box’y er in, trendy og stylen lige nu. Her er et bud på en oversized sweatshirts, den findes skam oss’ i hoodie, så bare sig til.

Sweatshirt er naturligvis i øko bomuld og har en seriøs kraftighed på 400 gram. En del mere end de sweats vi normalt render rundt i. Den er en god krammer.

Denne her fås i 10 Farver. (Hoodie version fås 15 farver).

Størrelser XXS til 3XL

STANLEY STELLA CHANGER CREWNECK

32 farver i økologisk bomuld! Dét er lovely. 

Denne her ‘Changer’ unisex style sweatshirt har den helt rigtige normale og moderne pasform, som vi forventer af en straight up sweatshirt. 

Den sidder som den skal og er naturligvis lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld og er med 350gram en kraftig trøje. 

Fås som sagt i 32 farver.

XXS – 5XL (nogle farver kun 3XL)

 

DIREKTE ELLER TRANSFER TRYK

Der findes en del trykmetoder til sweatshirts og hoodies. (Og man kan jo også brodere, hvis man er mere til broderi feeling)
Herunder har jeg beskrevet de 2 trykformer jeg foretrækker – skulle du stadig være i tvivl om hvordan dit merch skal trykkes, så hvis mig din idé her

DIREKTE TRYK

Også kaldet serigrafi eller silketryk er den mest anvendte og anerkendte trykmetode på tekstiler. Trykkvalitet er super høj og trykket varer for evigt (nærmest). Trykket bliver malet 'nede i stoffet' og mærkes mindre end ved transfer tryk.

Man vælger og trykker farver ud fra pantoneviften.

TRANSFER & DTF TRYK

Trykmetoden hvor trykket varmes på tøjet. Allermest brugt på jakker (polyester), tasker og sportstrøjer - se rygnumre for dig.

Bedst især når trykket skal sidde på speciel måde eller ha' en bestemt placering. Men jeg kan også godt lide det til både hoodies og sweats fordi det fremstår kraftigere og lidt mere 'buff' på trøjerne.

SAMPLES OG TRYKFILER?

Der er nogle krav til filerne til brug for tekstiltryk. Jeg skal helst bruge en vektorfil – eps, ai eller pdf og har du sådan en kan du bare sende den til mig. Og er du i tvivl om din fil er klar til tryk, så prøv at send det du har til mig her!

Er du i nærheden af Vesterbro og København er du velkommen til at komme forbi og se styles, men jeg sender også gerne samples, hvis du er længere væk.

PRIS PÅ EN HOODIE MED TRYK

Ja, det kommer jo an på antal, style, farver og hvor mange farver der skal trykkes med, så lidt et slag på tasken, men et par eksempler, hvor der trykkes med 1 farve og samme design/logotryk på hele:

(Skal du blot bruge en enkelt hoodie eller 2, så hop over på Custom & Quick siden)

HOODIEN, PRIS EKSEMPEL 1:

  • 25 stk. bæredygtige økologiske Drummer hoodies  inkl. 1 farvet direkte tryk – 242,00 kr. pr. hoodie.

  • 50 stk. bæredygtige økologiske Drummer hoodies  inkl. 1 farvet direkte tryk – 225,00 kr. pr. hoodie.

SWEATSHIRTEN, PRIS EKSEMPEL 2:

  • 25 stk. bæredygtige økologiske Changer sweatshirts inkl. 1 farvet direkte tryk – 242,00 kr. pr. hoodie.

  • 50 stk. bæredygtige økologiske Changer sweatshirts inkl. 1 farvet direkte tryk – 225,00 kr. pr. hoodie.

Hoodies med tryk Sweatshirts med tryk Crewnecks med tryk Trykte hoodies Trykte sweatshirts Trykte crewnecks Personlige hoodies Custom sweatshirts Design dit eget crewneck Unikke hoodies Tilpassede sweatshirts Printede crewnecks Streetwear hoodies Casual sweatshirts Trendy crewnecks Logo hoodies Statement sweatshirts Grafiske crewnecks Fashionable hoodies Kvalitets sweatshirts med tryk Bæredygtige hoodies med tryk Økologiske sweatshirts med tryk Bæredygtige crewnecks med tryk Økologiske hoodies med tryk Bæredygtige sweatshirts med tryk Økologiske crewnecks med tryk stanley stella jazzer stanley stella t-shirt stanley stella sparker stanley stella hoodie bæredygtig sweatshirt stanley stella bæredygtig tøjproduktion bæredygtig tøj stanley stella freestyler bæredygtigt tøj økologisk sweatshirt økologisk hoodie stanley stella t shirt neutral t shirt Neutral tøj neutral hoodie neutral sweatshirt stanley stella blaster

KAFFE & SKRIVEBORD