MULEPOSER MED TRYK

NATUR ELLER I FARVER

Muleposer med tryk er ikke en ny crazy merchandise opfindelse, men vi elsker alle at bruge dem, så de er tæt på perfekte, når du skal ha’ dit design ud i verden og dit budskab spredt ud til mange.

Jeg er stor fan af muleposer, især bæredygtige muleposer og der findes efterhånden en rigtig god variation af muleposer derude, der er produceret økologisk eller med genanvendt materiale af en art. Også i super fede farver!

MULEPOSEN

fremhæver lige et par af de bæredygtige favoritter.

fordi planeten. 🌱

STANLEY STELLA MULEPOSE

Denne bæredygtige pose er perfekt. Den er lavet af 100% økologisk GOTS bomuld i en 160 grams version, fåes i mange farver – er let, men lige steppet over noget, der er alt for tyndt. Som lille ekstra bonus er den også vegansk certificeret.

Mål: 42cm høj og 37cm bred + 65 cm lange hanke.

Fås i øjeblikket i 16 farver:
Hvid, sort, natural raw, antracitgrå, gul, varsity grøn, stem grøn, caribbean blå, sky blå, royal blå, navy, rød, bordeaux, lyserød, khaki og orange.

NEUTRAL TWILL BAG

Denne tykkere mulepose er også perfekt. Den er lavet af 100% økologisk fairtrade twill bomuld i en 210 grams version. Den fåes i mange farver – har en lille bund, hvilket får den til at hænge ret cool. 

Mål: 42cm høj og 38cm bred + 66 cm lange hanke.

Fås i øjeblikket i 27 farver:
Natur, hvid, sort, gul, dusty indigo, okay orange, sand, charcoal, brun, orange, navy, bordeaux, teal, dusty purple, royal blå, pink, purple/violet, militær grøn, lyseblå, dusty mint, lyserød, flaskegrøn, limegrøn, dusty yellow, turkis/sapphire, rød og grøn.

og et par stykker, som oss’ kan noget…

FAIRTRADE MULEPOSE

Denne her har mulighed for fuldfarve, hvilket jeg indimellem oplever er meget rart, når man gerne vil ha’ trykt et hav af farver på sin pose

Posen her er lavet af 100% Øko-Tex certificeret økologisk og Fairtrade bomuld, dyrket uden brug af pesticider + andre miljøgifte og GMO’er.

Mål: 42cm høj x 38cm bred. 

150 gram. Naturfarvet

BOMULDS MULEPOSE

Den budgetvenlige standard mulepose, der trykkes med direkte tryk i op til 4 farver.  Fremstillet af 140grams bomuld gør den ikke til verdens tykkeste pose, men det er en fin almindelig mulepose style. Mål: 42cm høj x 38cm bred. Lange hanke er 70cm.

Fåes i disse 15 farver: Hvid, sort, natur, orange, blå, pink, rød, grøn, navy, lyseblå/turkis, gul, brun, grå, violet, lysegrøn.

Der er en minimumsordre på disse på 50 stk.

Har du et andet ønske til farve, style eller materiale? Måske noget større – shopping bag agtigt. Måske noget lavet af flasker? Eller gymnastik pose agtigt, som den adidas vi hang med i 90-erne. Jeg har lavet omkring 43 forskellige poser, så kontakt mig – så vi kan finde præcis den style du kunne tænke dig.
men du skal oss lige se vino bag'en ..

VIN POSE MED TRYK

Til vin (!), en flaske spiritus, limonade, soda eller Til dine kunder og fans, så de kan cykle ud i det blå med en

En super idé hvis du vil dele gaver ud til en ny udgivelse, kickoff event eller blot til salg i din butik.

Idéen bliver naturligvis bedre, hvis du gør dig lige umage på, hvad der skal være i posen!

Posen er lavet i Fairtrade cotton og fåes i farverne natur og sort. De rummer hvad der svarer til en almindelig flaske vin, men jeg tror også du kan få en 1,5 liters tonic ned i den. (har dog ikke prøvet).

Du kan skrive og trykke på hvad du vil – dog ikke i 100 forskellige farver – vil holde mig til maks. 3 farver.Denne her jeg pyntet med et specielt afsender ‘smykke’ tag. Lavet custom i træ, for at gøre den lidt mere personlig overfor modtager.

HVILKE FILER TIL MULEPOSEN?

Hvis de skal trykkes i pantonefarver skal jeg bruge en pdf eller AI fil i vektorgrafik. Har du et billede eller andet du vil ha’ trykt på skal jeg bede om den størst mulige størrelse af det grafik eller foto du har liggende.

Muleposer med tryk københavn

DIREKTE TRYK

Også kaldet serigrafi eller silketryk er den mest anvendte og anerkendte medtode til tryk på muleposer. Trykkvalitet er super høj og trykket varer for evigt (nærmest). På poser skal vi helst holde os til 1-4 trykfarver. Man vælger og trykker farver ud fra pantoneviften.

Økologiske mini poser med tryk

DIGITAL TRYK

DTG, Direct To Garment, er en digital trykmetode, hvor muleposen placeres i en stor farveprinter, som printer direkte på posen. Alternativet er DTF, Direct To Film - også en digital trykmetode, men hvor trykkes først printes og siden overføres til posen.
Alle billeder kan trykkes - men de skal være i høj opløsning for bedste resultat.

Muleposemedlogo

TRANSFER TRYK

Enten almindelig transfer eller det gode alternativ til DTG - DTF, Direct To Film. Denne metode er også digital, men her printes grafik først og herefter overfører man til posen. Trykmetoden bruges ved fuldfarve tryk Og hvis logo/grafik skal ha' en helt bestemt placering eller materialet (coated eller polyester) kræver det.

SAMPLES?

Er du i nærheden af Vesterbro og København er du velkommen til at komme forbi og se styles.
Er du længere væk sender jeg dem gerne til dig. Tag fat i mig her

OG HVAD KOSTER EN MULEPOSE EGENTLIG?

Det kommer jo an på antal, model, farver og hvor mange farver der skal trykkes med. Her et par eksempler, hvor der trykkes med 1 farve og samme design/logotryk:

PRIS EKSEMPEL 1:

  • 50 stk. farvet SS light tote mulepose, inkl. 1 farvet direkte tryk. Pris: 57,00 kr. pr. pose

  • 100 stk farvet SS light tote mulepose, inkl. 1 farvet direkte tryk. Pris: 48,00 kr. pr. pose

PRIS EKSEMPEL 2:

  • 50 stk. natur SS light tote mulepose, inkl. 1 farvet direkte tryk. Pris: 53,00 kr. pr. pose

  • 100 stk natur SS light tote mulepose, inkl. 1 farvet direkte tryk. Pris: 43,00 kr. pr. pose

muleposer muleposer tryk flotte muleposer hvide muleposer muleposer med logo muleposer med eget tryk muleposer med tryk muleposer uden tryk muleposer med tryk øko muleposer københavn Tryk på mulepose mulepose med tryk design din egen mulepose mulepose med lang hank Muleposer uden tryk mulepose med print mulepose med eget tryk økologisk mulepose med tryk mulepose økologisk bomuld økologisk mulepose med tryk mulepose økologisk bomuld muleposer med print stofnet med tryk tryk på muleposer indkøbsnet med tryk pose med tryk bæredygtige muleposer sorte muleposer gule muleposer røde muleposer navy muleposer muleposer i farver merchandise muleposer Totebags Økologiske muleposer Muleposer med miljøvenligt tryk Bæredygtige muleposer Trykte økologiske muleposer Miljøvenlige stofposer Øko-muleposer Muleposer med eget design Genanvendelige stofposer Økologisk taske med tryk Bæredygtige reklameposer Miljøvenlige muleposer med logo Custom økologiske muleposer Naturlige stofposer med tryk Grønne muleposer Personaliserede øko-tasker Muleposer med bæredygtigt design Tryk på stofmuleposer Miljøvenlige tasker til branding Økologisk reklamegave Genanvendelige muleposer med eget tryk

KAFFE & SKRIVEBORD