MERCHANDISE

-UDEN BEGRÆNSNINGER

Jeg tror på, at der er uendelige muligheder inden for merchandise, og at enhver kreativ idé kan blive til virkelighed. Derfor går jeg langt for at finde det helt rigtige og perfekte merchandise-produkt ud fra den gode idé, der matcher dit brand, design, farverne, budskabet og tone, så effekten bliver størst og følelsen rigtigst.
– Også budgetmæssigt.

Merchandise til den kreative

Du har lavet nogle fede illustrationer, noget fremragende kunst, nogle flotte malerier eller taget nogle top fotos, som du godt kunne tænke dig at få trykt og produceret på noget, der giver mening.

Hvad end det kunne være en økologisk mulepose med dit art, en stickers med dit logo eller en helt ny vild 3. idé, så er jeg klar til at sparre  og hjælpe dig med produktionen, så dine designs kan komme ud på lidt flere måder.

Det kan være større oplag, men det behøver det ikke være. Vi kan starte med et lille test oplag, for lige at se om den gode idé virker, før vi bruger alle pengene.

Band merchandise

Når merchandise pop up boden skal fyldes med tour shirts, og album muleposer og med rundt på turnéen eller I skal ha’ noget lækkert merch på hylderne i webshoppen.

Måske er dit band og dig selv er på vej på tour og har brug for noget band merchandise vi er helt sikre på at fans og familie vil traske stolt rundt i. Måske har i en release i gerne vil fejre ekstra med andet end blot vinylen.

Shirts, muleposer, album posters… Jeg har lavet det meste og ved – efter 15 år i musikbranchen – at styles, vibe og budget skal hænge helt rigtigt sammen, så band merchandise ikke bare er noget der er fedt at ha’, men rent faktisk skal kunne bidrage til bandkassen.

Merchandise til butikken

Du har en fysisk butik eller webshop, hvor du vildt gerne vil ha’ nogle kvalitets produkter og styles på hylderne, som dine kunder vil falde pladask for.

Måske sælger du noget helt andet, men vil godt ha’ ekstra opmærksomhed på din forretning, lave lidt giveaways eller har brug for idéer til den kommende sæson launch.

Der findes et hav af merchandise muligheder derude. Jeg hjælper gerne med idéer til produkter, der ville passe ind i dit brand og butik.

Og! Har du selv de gode idéer og ved præcist hvad du jagter, så hjælper jeg gerne med fremstilling og produktion. 

Merchandise til velgørenhed

Du har en kommende kampagne, der skal skydes af og har brug for lige præcis dét merchandise, der skaber opmærksomheden og efterlader indtryk længe efter kampagnen er slut.

Jeg har lavet mange gade og medlemskampagner for NGO’er i Danmark. Lige fra rent vandhanevand over madspild til den vigtige børnetelefon og jeg ved hvordan man får opmærksomheden ved hjælp af kreativ markedsføring.

Du kan få en fornemmelse og se nogle eksempler på merchandise og kampagner jeg har har lavet på billedstriben her ved siden af og flere findes ovre på min instagram her.

Firma merchandise

Noget der ikke er kedeligt. Helst. Dét er udfordringen. Vi vil jo rigtig gerne ha’ at folk, – de ansatte, kunderne føler sig specielle og rent faktisk har lyst til at dampe rundt iført firma hoodien. At de ikke føler det presset ned over sig som et sandwich skilt. 

Hvis man gerne vil ha’ at medarbejderen og kunderne flasher firmaet på den rigtige måde så skal vi tænke i styles, vibes, fashion og design af merchandisen, – hvad end det er muleposen, – arbejdsbuksen, kaffekoppen eller den firmagave, du tager med ud til dine kunder. 

Jeg laver gerne helt straight up ‘logo på shirten’ merch til dig og jer – men kan godt finde på at komme med idéer – naturligvis i en retning, der giver mening for jeres firma, vibe og brand.

Event merchandise

Festivaler, Open Air, Byfesten og koncerterne. Ude i det blå eller et sted på et af landets spillesteder.

Spred lidt opmærksomhed i nyhedsbrevet eller på SoMe kanalen med noget rart merchandise folk vil ha’ fat i.

Lad os fylde en god merchandise bod. Til dine frivillige, til dine gæster og optrædende. Med eller uden årets stærke line up og gerne med fede hoodies, program posteren og en mulepose til at bære det hele i.

Som publikum vil vi rigtig gerne støtte op om de gode events, ligesom vi tit gerne vil tage lidt af oplevelserne  med hjem. 

I kender jeres publikum. Jeg ved hvad der findes af nice styles og produkter derude. Jeg er sikker på at vi sammen kan lave det helt rigtige merchandise.

HVAD KOSTER MERCHANDISE?

Det ved vi, når vi har talt samme, fundet på og fundet ud af hvad, hvor mange og af hvad. Jeg har ikke en beregner på siden eller en tyk fancy prisliste, da jeg sjældent laver ‘noget fra kortet’.

Jeg har dog sat en del prisindikationer ind her og der under de forskellige produktkategorier, fordi jeg godt ved det er meget rart lige at få en fornemmelse af prisniveau og dollars up front.

Mit mål med I DO MERCH. er at skabe kreativt merchandise, der giver den rigtige opmærksomhed hvor pris, produkt og budget hænger fornuftigt sammen.

Jeg sender naturligvis altid et tilbud, straks jeg kender til behov, materiale, antal, farver og den ønskede style.

Og har du lyst til at vi mødes før noget som helst, så giver jeg gerne kaffe, hvis du befinder dig i København. 

Er dit projekt større end en ‘standard’ merchandise bestilling og har du derfor brug for min tid, grafisk assistance eller konkret opgave som eksempelvis:

  • Idéudhvikling – pick my brain

  • Design og produktforslag

  • Hjælp til salg af egen merch på shopify shop

  • Grafik tilretning, vektorisering m.m.

  • Lave din trykfil/skærefil klar til tryk på shirts og materialer

  • Mock ups med dit design til shop og hjemmeside.

    Så er min timepris 850,00 kr. ex. moms

bandmerchandise shirts med tryk mulepose med tryk keyhanger caps nøgleringe profiltøj branding gadekampagne band merchandise økologisk mulepose med tryk mugs streetwear t shirt print band merch tryk på t-shirt arbejdstøj promotion shirtprinting custom design lasercut wood skilte posters stickers merch muleposer med tryk klistermærker kopper med tryk t shirt med tryk
custom design merchandise med tryk bæredygtig merchandise shirt med tryk merchandise med logo merchandise band lav dit eget merchandise merchandise ideer firma merchandise custom made merchandise
danmark merchandise københavn merchandise med eget logo band merch company merchandise
 merchandise shop merchandise ideas custom made merchandise firma merch band merch bæredygtig merch event merchandise giveaways merchandise ideer

KAFFE & SKRIVEBORD